• Winkelcentrum Doetinchem

  foto3
  foto4
  foto5
  foto1
  foto2
  foto3

  In 2008 hebben we aan Bilderdijkstraat in Doetinchem een ontwerp gemaakt voor 32 appartementen bovenop een bestaand winkelcentrum. Dit winkelcentrum werd gehandhaafd en niet gesloopt. De winkels konden tijdens de bouw zelfs gewoon openblijven. Het plan is ingepast binnen een geldend bestemmingsplan met onder meer een goothoogte van slechts 7 m.

  Na verkoop aan woningbouwvereniging Vestia is dit plan door de kredietkrisis op een dood spoor terechtgekomen. Toch wacht dit plan nog steeds op uitvoering omdat de huidige situatie een ‘rotte kies’ in de Gemeente Doetinchem is.

  Contact over dit ontwerp?
  Mailen kan ook:
  tonniearink@gmail.com

 • Startersapp. Bergentheim

  1-3
  1-2
  1-1
  1-5
  1-4
  1-3

  In Bergentheim is in nauw overleg met de Gemeente Hardenberg in 2013 op de hoek Kanaalweg-Oost / Van Roijensweg een plan gemaakt voor de bouw van 14 starterswoningen. Deze locatie was een ‘rotte kies’ in het dorpsbeeld van Bergentheim. De Provincie Overijssel neemt deel in het revitaliseren van dit plangebied. Op deze locatie zijn inmiddels een aantal panden gesloopt en wordt het bestaande hoekpand gerevitaliseerd. Door deels hergebruik van het bestaande hoekpand is een duurzame oplossing gekozen. Zonder tussenkomst van een makelaar zijn al 6 appartementen verkocht.                         Voor info: www.arenco.nl                       –Verkoopbrochure 4 app hoekpand           –Verkoopbrochure 4 app Roijensweg

  Contact over dit ontwerp?
  Mailen kan ook:
  tonniearink@gmail.com

 • Startersapp. Lochem

  2-3
  2-2
  2-1
  2-5
  2-4
  2-3

  Na 2009 hebben we in Lochem 2 projecten ontwikkeld om voor starters en 1-persoonshoudens (zij hadden geen plek op de woningmarkt) om een betaalbare woning te realiseren. De kopers hebben lagere maandlasten (servicekosten e. 30,–!). dan bij een vergelijkbare huurwoning. Dit plandeel met 12 starters-woningen aan de Tramstraat is inmiddels gerealiseerd en verkocht.

  In 2013 worden op de hoek Tramstraat-Haalmansweg de laatste 8 starterswoningen gerealiseerd door de ontwikkelaar Anno 2001 Lochem BV. Deze woningen worden verhuurd omdat er een grote huurvraag is. De bouwvergunning is inmiddels afgegeven.

  Contact over dit ontwerp?
  Mailen kan ook:
  tonniearink@gmail.com